Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Don’t miss the Fashionista’s Sales!

Door Angelique op 06.12.2012

Dear Belmodo ladies, welke plannen je ook had volgende zaterdag 8 december 2012 van 12:00 tot 18:00: cancel ze maar want dan vindt de Fashionista's Closet Sale plaats en die wil je voor geen geld van de wereld missen.

Een closet sale van niemand minder dan onze lady Tiany Kirilove, Elle styliste & online editor Anne Poelmans, designer van March 23 Virginie Morobe, designer van DDS Delphine de Somer, styliste Emma Gelaude en owner van Cosi Cosi Caroline Verdonck. You know what that means: DESIGNER GOODIES!

Zin in een sneak peek? Check deze designer must-haves die je op de Fashionista's Closet sale zal kunnen kopen!


Schoenen Miu Miu en Marni


Marc Jacobs schoenen en Dior & Chanel handbags 


Handbag Dries Van Noten en Prada 

Iedereen die deze die hard fashionista's kent, weet dat ze als geen ander de mooiste designerkledij, -accessoires én -schoenen weten te bemachtigen. Needless to say dat al je andere plannen zullen moeten wijken voor de Fashionista's Closet Sale. Deze ladies hebben een lading designer pieces om U tegen te zeggen & verkopen daar nu een deel van tegen spotprijzen. Je zal gorgeous items kunnen scoren van designermerken als Dries Van Noten, Prada, Miu Miu, Marc Jacobs, Chanel en Eleven Paris. Dit klinkt ons als muziek in de oren, how about you?

Je kan er ook klinken op je nieuwste designeraankopen met cocktails van Grey Goose en ook de coffee lovers zijn aan het juiste adres want Cafe Couture zorgt voor a good cup of coffee. Verder is er voor de zoetebekken chocolade van Marcolini om van te snoepen en zijn er ook interieur goodies van Serax om te bekijken. Vergeet ook zeker niet dat je enkel met cash kan betalen. We'll see you there!

Place to be

The Masterplan Agency
Oude Leeuwenrui 7-11
2000 Antwerpen

Building: 'The Lofthouse'
loft 3A7

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded