Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wang for Balenciaga

Door Aline op 04.12.2012

Word is out: Alexander Wang wordt de nieuwe creative director van Balenciaga

Huidig creatief directeur & golden child, Nicolas Ghesquière, verlaat het prestigieuze Balenciaga. Sinds 1997, een kleine 15 jaar, was NG's wil wet in het Franse modehuis but not anymore. Volgens wat we in de wandelgangen konden opvangen, zaten Gesquière & Balenciaga niet meer op dezelfde lijn...

Het geroezemoes ging al even dat de -voor de modewereld- piepjonge Alexander Wang (28 jaar) vanaf nu de scepter zou zwaaien bij Balenciaga en op maandag 3 december 2012 werd dit dan ook officieel bevestigd door de New York based designer.

Wang mag dan wel nog een groentje zijn, hij ziet alleszins niet meer groen achter zijn oren en wordt al een tijdje getipt als new up & coming talent! Waar Ghesquière aan de slag zal gaan, is nog niet bekend...

Exit Ghesquière, enter Wang! We wensen beide ontwerpers het allerbeste toe!

De vraag die ik me stel? Wat zullen Kirsten Stewart & Charlotte Gainsbourg nu dragen? To be continued...

page loaded