Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Late night shopping in de Waalse Krook

Door Karen op 04.12.2012

De Waalse Krook? Come again? De term klinkt misschien nog niet zo bekend in de oren maar daar zal snel verandering in komen.

De Waalse Krook, dat is de naam van de zone die de Gentse Walpoortstraat, Lammerstraat en de Sint-Pietersnieuwstraat omvat: een wijk vol trendy shops, gezellige bars en lekkere eethuisjes.


Een sfeergebied waar binnen enkele jaren de nieuwe stedelijke bibliotheek of het 'Centre Pompidou van Gent' uit de grond zal rijzen. Om de zone in en rondom de Vooruit iets meer in the picture te zetten, staken enkele handelaars de koppen samen. Hoera, hoera, want een maandelijkse shopping night is het gevolg. Elke 1ste donderdag van de maand zullen de Waalse Krook shops 2 uurtjes langer open zijn.

2 hours of shopping, eating and chatting en dat elke maand, jihaaa! Applaus voor Yogy*PIETRewind, Soep+ en Yuzu, de bedenkers van dit avondlijk event, they rockDonderdag 6 december 2012 vindt de eerstvolgende editie plaats.

Be there, want naast yummy frozen yoghurt, een warm soepje, trendy Rewind outfits, lekkere Yuzu chocolade en meer zal de Sint zelve misschien ook even komen piepen: ssssssspannend! Nu ja, met een avondje vol winkelen, eten en genieten zijn we toch ook al content? 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded