Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jean Paul Gaultier goes streetwear

Door Karen op 04.12.2012

Na de controversiële Amy Winehouse inspired couture show in januari, is Jean Paul Gaultier klaar voor zijn next move. De Franse ontwerper kondigt een nieuwe streetwear collectie aan voor SS2014. Deze collectie zal zich vooral richten op jonge mensen en zal ook een beetje goedkoper zijn dan wat we gewend zijn van de haute couture en prêt-a-porter collecties. JPG, now we're talking

Jean Paul Gaultier zal voor de streetwear lijn samenwerken met het Italiaanse bedrijf Ittierre SpA. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de mannencollectie van FW2013-2014. Dolce & Gabbana, Karl Lagerfeld, Versace en Roberto Cavalli werken ook samen met deze Italiaanse topper. 

Hoe de collectie er zal uitzien, is nog niet bekend. Hij zal wel zeker Gaultier’s ‘satorial style’ uitstralen. Omdat de vorige prêt-a-porter collectie koos voor een grungier new direction, wordt er wel verwacht dat dit zal worden doorgetrokken in de streetwear collectie. Het blijft natuurlijk een gok, want je weet nooit met wat het enfant terrible op de proppen komt.

Wij kunnen alvast niet wachten om de collectie met onze eigen ogen te zien. Sssspannend! 

Foto’s: style.com 

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded