Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wild, wild Winter w/ Essentiel

Door Bieke op 03.12.2012

December is de gezelligste maand van het jaar met zijn koude, winterse dagen en de leukste feestdagen van het jaar. Wij zijn al langer dan vandaag megafan van Essentiel, en het nieuwe Essentiel thema Wild Winter sluit perfect bij de December sfeer aan. Bring on the fashion celebration!

Zoals je nog weet uit het Belmodo artikel Essentiel e-shop online! kan je jouw favoriete Essentiel fashion goodies nu ook online shoppen. Inderdaad, just a few little clicks & ze zijn onderweg! Het Wild Winter thema zit boordevol must-haves die je sowieso in je kast zal willen zien hangen. Je kan pretty pieces kiezen uit zowel de Urban Wonderland collectie als de Essentiel Essentials. Let's check them out!Met de Urban Wonderland collectie kan je je volledig urban proof kleden zonder kou te moeten lijden. Think cosy oversized sweaters om je mee in te duffelen, maar ook skinny lederen broeken en schattige faux-fur body warmers. Wedden dat je lekker warm ingeduffeld zal zijn? Dierenprints zijn ook hot & happening chez Essentiel. We are totally in love met de fancy plateau shoes met luipaardprintEssentiel zou Essentiel niet zijn zonder een flinke portie flashy, poppy kleuren en dat is bij de Essentiel Essentials niet anders. De sjaals met mohair, de lange handschoenen, de gebreide mutsen én de dierenprint winteraccessoires: we want them all! Wij waren al lang op zoek naar een elegante én mooie oplossing voor onze bevroren vingers, en Essentiel comes to the rescue met deze classy long sleeves in flashy kleuren. Welk fashion stuk is jouw favoriet uit het Wild Winter thema van Essentiel?

Met medewerking van Nathalie Dejonghe

page loaded