Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

G-Star’s women only night @ Bxl

Door Astrid op 03.12.2012

Donderdag 29 november 2012 was het Belmodo team uitgenodigd op de G-Star women only night in de Brusselse Dansaertstraat. Hier hadden boys duidelijk niks verloren: girly drinks, Beyonce tunes door de boxen, gezellig kletsen & natuurlijk looooots of jeans!


Wie eens lekker verwend wilde worden, was zeker aan het juiste adres! Het doel van de avond was de perfecte skinny jeans vinden. Het G-Star team gaf advies en maakte je wegwijs in het gigantische aanbod: hoge of lage taille, super skinny of slim look, echt alles werd uitgelegd. Wie had trouwens ooit gedacht dat er ook zachte jeans bestaan?


Wanneer je the ultimate pair of jeans voor jouw body/poep gevonden had, hielpen de G-Star peoples je je outfit verder af te werken. Ook het M.A.C team was aanwezig om je een make-up makeover te geven én als kers op de taart was er een real life photoshoot! Fotografe van dienst was Brussels based Kelly De Block met een amazing eye 4 fashion. Hou dus zeker de G-Star Brussel Facebookpagina in de gaten als je benieuwd bent naar de pictures!My BFF Lucie onderging de G-Star makeover met veel plezier! 

Wil je trouwens meer weten over de FW12-13 collectie van G-Star, lees dan zeker het Belmodo artikel G-Star Rrrrrraw!

Thanks G-Star Bxl for a lovely evening aka pampering heaven!

page loaded