Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Van Gifts are popping up

Door Tiany op 02.12.2012

Gifts, gifts, gifts, gifts are a girl's best friendThe Van Gifts, dat is een webshop voor cadeautjes in alle soorten en maten: voor de BFF's, de hubby of lekker voor jezelf. It's all there. Een volledige review van dit geweldige shopping walhalla vind je terug op Belmodo onder e-shops.

Maar, ben jij nu net zo'n girl of boy die het niet zo voor online shoppen heeft? Dat internet, die bankkaart, die virtuele shopping bag: sometimes you just wanna shop til you drop. Wel people out there, voor jullie is er nu -woop woop- The Van Gifts Pop-up Store. Van donderdag 6 t.e.m. zondag 23 december 2012 kan je op de Snepkaai 2 in Gent presents shoppen tot je erbij neervalt. Perfecto voor some last minute Christmas shopping. Neem alvast een kijkje op de site naar het ruime aanbod. The choice is yours!

Waar

Snepkaai 2
9000 Gent

Wanneer

Van donderdag 6 t.e.m. zondag 23 december 2012

Dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00
Zaterdag & zondag van 11:00 tot 18:00
Maandag gesloten

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded