Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mijn favo mini me shops

Door Tiany op 01.12.2012

Als fashion addict kan ik het niet laten om ook een groot deel van mijn budget te spenderen aan de mini me's. En het is niet mijn schuld, maar die van de ontwerpers van kinderkleding: ze moeten hun creaties maar niet zo damn cute maken! Al die schattige jurkjes, printed shirts en mini booties kan ik gewoonweg niet weerstaan.

En ik beken: ik kan het niet laten om ze in matching outfits te steken. Het is iets waar sommige mama's van gruwelen, maar ik vind sommige items zo prachtig dat ik niet kan kiezen voor welk dochtertje ik het moet kopen, dus koop ik het voor allebei!

Voor mijn mini fashion ladies grijp ik, net als voor mezelf, naar een mix van mooie, duurdere merken en stukken van H&M, Zara en Cos. Deze shops staan op mijn parcours als de kleerkastjes een update nodig hebben:

Meneer Janssen & Juffrouw Kaat

Meneer Janssen & Juffrouw Kaat is ongetwijfeld mijn favoriete shop als ik op zoek ben naar iets moois voor mijn meisjes. In deze prachtige winkel in Gent zal elke fashion lovin' mommy haar bankrekening plunderen in ruil voor schattige jurkjes en stoere jeans.

De kleding is kleurrijk en een tikkeltje retro, what's not to love? Om deze lieflijke creaties in huis te halen, hoef je trouwens niet noodzakelijk naar Gent af te zakken, want sinds kort hebben ze ook een online broertje: Mister Jones & Miss Katie.

Place to shop

Gouvernementstraat 7
9000 Gent
www.misterjonesandmisskatie.com

Check het Belmodo shop report voor meer info over Meneer Janssen en Juffrouw Kaat.

Petit Bateau

Voor kwalitatieve bodies en pyjama's is Petit Bateau mijn vaste stop, maar ook hun kleding is steeds van goede kwaliteit en aaibaar zacht. En welk kind ziet er nu niet adorable uit in 1 van hun kenmerkende gestreepte truitjes?

Belangrijk extraatje voor de portemonnee: in Maasmechelen Village vind je een outlet shop van Petit Bateau.

www.petit-bateau.com

Kat en Muis

In de Brusselse Dansaertstraat spot je niet enkel de mooiste high end boetieks, maar ook winkels voor modefanaten van het kleinere formaat. Bij Kat en Muis kan je all the way gaan met felle kleurtjes, streepjes, polkadots en leuke prints. Aan de überschattige schoentjes zal je trouwens onmogelijk kunnen weerstaan en daar heeft de eigenares slim op ingespeeld, want sommige schoenen gaan tot maat 39. Voor het geval je plots de nood voelt om ook je eigen schoenencollectie uit te breiden wink!

Place to shop

Antoine Dansaertstraat 32
1000 Brussel

Meer weten over deze toffe winkel? Check dan het Belmodo shop report.

De Groene Wolk

Er zijn zo van die winkels waar je werkelijk a-l-l-e-s kan kopen en De Groene Wolk is er zo 1tje. Hier mag het allemaal wat specialer: glitters, grappige prints en feestelijke jurkjes. Veel buitenlandse kindermerken, maar ook Belgische top labels voor kiddies zijn hier verzameld, zoals o.a. Max & Lola, Dries Van Noten, Rita co Rita en Atelier Assemblé.

Place to shop

Korte Gasthuisstraat 22
2000 Antwerpen
www.degroenewolk.com

Le Fabuleux Marcel de Bruxelles

Le Fabuleux Marcel de Bruxelles is niet enkel een modeleverancier voor hippe volwassenen, maar ook voor cool kids. Petit Marcel is stoer, hip en allesbehalve saai. Hun bodies en hun handelsmerk, de marcellekes, zijn onbeschrijfelijk schattig. Je mini me's zullen gegarandeerd de coolest kids on the block worden!

Place to shop

Varkensmarkt 8
1000 Brussel
www.fabuleuxmarcel.com

page loaded