Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Models off duty

Door Bieke op 30.11.2012

De mooiste hakjes en lakjes, de meest inspirerende haartooien, de pittigste make-up looks, de nieuwste stylings op hun lijf én vooral that Victoria Secret body to die for. Jup, we're talking models here en ook op de Belmodo vloer zorgt het soms voor het nodige gewatertandfenomeen. Ze zien er gewoon bijna fenomenaal perfect uit. Wel, zo lijkt het toch in ieder geval op de catwalk...


Maaaaaaar is hun stijl ook de moeite waard off the runway

Euhhmm, yes. Na het nodige vingergeklik & -gescroll op the intergalactic www kan ik dit alleen maar opnieuw en opnieuw vaststellen en bevestigen. Ook behind de scenes, terwijl ze rennen van show naar show, doen ze hun nonchalante best om perfect voor de dag/cameralens te komen. Check de stijl van deze models off-duty & copy the look

Pics Stockholm Streetstyle

page loaded