Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mommy & me in Atelier Assemblé

Door Angelique op 29.11.2012


Wat is er beter dan een winkel waar je leuke kleding kan kopen zowel voor jezelf als voor je kinderen? Bij Atelier Assemblé dachten ze er net zo over, want daar gaan mama en kind happy buiten met vrolijke, kleurrijke kleding. Trendy kleding ook, want bij Atelier Assemblé weten ze dat retro in is. Hun signature look wordt gecreëerd door het gebruik van originele stoffen en accessoires uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80. Wij houden van mama's en hun little darlings in matching outfits!


Bij Atelier Assemblé spelen ze graag met kleur, motieven en snits. Ook hun stoffen zijn erg uiteenlopend, zoals zijde, wol en katoen. Het resultaat zijn silhouetten die zo uit de fifties en sixties kunnen komen.

De kindercollectie bestaat uit schattige debardeurs en gekleurde truitjes voor trendy jongens en girly rokjes en jurkjes voor pretty girls. De kinderlijn is voor kids van 2 tot 12 jaar en wordt verkocht in een 20-tal winkels en in de eigen winkel Atelier Assemblé in Antwerpen.


De collectie voor de mama's sluit aan bij de retrodesigns van de kindercollectie, met geometrische prints en katoenen jurken. Geen saai zwart-wit maar prachtige herfstkleuren als oker, turkoois en petrolblauw. Ook de snit is erg retro, met hoge, brede kragen en pussy bows.

De damescollectie is exclusief en wordt gemaakt in een beperkte oplage. Ze is uitsluitend verkrijgbaar in de eigen boetiek Atelier Assemblé, waar je de kleding trouwens op maat kan laten maken, wat ook handig is voor een mommy to be.


Atelier Assemblé
Leopold De Waelstraat 30
2000 Antwerpen
www.atelierassemble.be

Met medewerking van Jolien Pardon.

page loaded