Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

X-Mas Shopplezier

Door Michael op 28.11.2012

Merry Christmas iedereen! Ok, I know, we zijn er vroeg bij, maar the sooner the better, niet? Wij zitten al met ons hoofd bij die heerlijke kerstdagen. Cosyness, foodies, toffe mensen en leuke cadeautjes. Ho, ho, ho! Yep Belmodo lovers, het wordt stilaan tijd om die Christmas gifts in te slaan. Waar en wanneer? Belmodo to the rescue: check onze lijst met must-visit Christmas shops en go, go, go

X-mas outfit

Bij La fille en Rose in Gent kan je op vrijdag 30 november 2012 al je eindejaarsoutfit shoppen tijdens de afterwork winkelavond. Kledij en accessoires à volonté in een feestelijk tintje: late night shopping, we like! Voor de vroege vogels: Baudelostraat 13, 9000 Gent

Ook Wouters&Hendrix organiseren speciale Kerst openingsmomenten in Antwerpen en Brussel. Met hun speciale 'once you go black, you never go back' collectie vind je zeker een juweeltje voor die feestelijke dagen.

Op zondag 16 en 23 december 2012 van 12:00 tot 18:00 zal de winkel openen in de Antwerpen. In Brussel zal de winkel open zijn op maandag 10, 17, 24 en 31 december 2012 van 10:30 tot 18:30 en op zondag 9, 16 en 23 december 2012 van 12:00 tot 17:00. 

Ook kan je op zondag 9, 16 en 23 december 2012 de hele Brusselse Brugmann wijk verkennen. Tussen 12:00 en 18:00 openen alle deelnemende winkels hun deuren voor een namiddagje kerstshoppen. Gezellig kuieren in de buurt van de Brugmannplaats langs leuke boetieks, we say yes.

De mannen kunnen misschien een bezoekje brengen aan de Gentse Pop-Up store PIET. Nog tot donderdag 6 december 2012 krijg je daar 20% op de Drykorn mannencollectie, populair bij fashionisto's & fashionista's worldwide.

Op donderdag 6 december 2012 zelf vindt trouwens editie nummer 2 van de shopping avond in de Waalse Krook plaats: late night shopping in en rondom de Lammerstraat, de Walpoortstraat en de Sint-Pietersnieuwstraat. Op die avond stelt Zakiya vanaf 18:00 haar kerstgamma voor, perfect voor wie thuis een feestelijk kerstsfeertje wil creëeren. Zo kan je een volledig gedecoreerde kerstboom bestellen en voor € 300,- all-in thuis laten leveren: jihaa! 


X-mas pops up

1. Atelier Solarshop

Atelier Solarshop opent een maand lang een HUGE gift shop: je vindt er originele one of a kind juwelen, art, hedendaagse design objects, lovely knitwear, vintage meubels en nog veel meer. Leuk detail: ook lekker eten will be there. Niemand minder dan Otark biedt er zijn lekkernijen aan: attack!

Via deze link kan je alvast zien hoe de vorige editie eruit zag: gifts, gifts, gifts all over da place. Dus, de hele decembermaand lang van woensdag tot zondag van 12:00 tot 18:30 chez Atelier Solarhop  in de Dambruggestraat 48, 2060 Antwerpen

2. I/Object

De webshop I/Object organiseert een Gentse pop-up store @ Shelter 7 voor al je X-mas gifts: boeken, coole gadgets, original home interior stuff, accessoires voor iedereen en ga zo maar door. Tussen zaterdag 1 en zaterdag 29 december 2012 kan je elke maandag, dinsdag en woensdag van 13:00 tot 19:00, elke donderdag van 13:00 tot 21:00 (Apero-time!) en elke zaterdag en zondag van 11:00 tot 19:00 in de Bennesteeg 7 terecht voor lots of Christmas gifts.

Op donderdag 29 november 2012 opent de pop-up store feestelijk zijn deuren met drankjes en een DJ vanaf 19:00: drink & dance! Meer informatie vind je op de webpagina

3. The Van Gifts

Ook de online gift store The Van Gifts organiseert een pop-up store. Van donderdag 6 t.e.m. zondag 23 december 2012 kan je je in Gent op de Snepkaai 2 te goed doen aan lots of holiday presents. De winkel is open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10:00 tot 18:00 en op zondag van 11:00 tot 18:00. Go crazy!

4. Designer Store

Op zaterdag 8 en 15 en zondag 9 en 16  december kan je in Sint-idesbald op de Koninklijke baan 324 naar dePOPUP, een verzameling van online webshops Little Fashion Addict, Design Clinic en Manufactuur. In deze Designer Store zal je alles vinden van mode en design voor de kids tot interieur stuff en fashion for the ladies. Doors open van 11:00 tot 18:00: on y va!

X-mas outlet

Ook Maasmechelen Village speelt zijn kerstcharmes volledig uit. Meer dan 100 boetieks met cadeautjes à volonté in alle maten en vormen. Echt een must-stop voor wie fashionable gifts onder de kerstboom wil.

Op zaterdag 17 november 2012 ging de 'The Charm of Christmas' campagne van start. Onder de vorm van een wedstrijd tussen meer dan 30 Europese designstudenten verandert de village in een Art Deco dorpje met gezellige bankjes en prachtige lichtkunstwerken. Perfect voor een relaxing break tijdens het kerstshoppen. Dit thema werd ook doorgetrokken tot in de winkels: manchetknopen bij Façonnable, een prachtige neckless bij Spazio (D&G), Belgische chocolade van Neuhaus en meer, allemaal met een Art Deco touch.

Ook modemerk Escada, de see-through bags van Furla en classy Hugo Boss staan klaar voor uw kerstaankopen. Last but not least, vanaf donderdag 6 december 2012 krijg je bij aankoop van minimum 2 pieces een 'magic offer', jihaa! Final offer: een MM gift card. Deze kan je zowel online als in het MM welkom center kopen.

X-mas Specials

1. Walk in the Park

Ga voor een dagje wandelen/shoppen in en rondom het kasteel van Brassschaat. Op zondag 2 december 2012, van 10:00 tot 18:00, kan je er terecht voor een leuke mix van Belgische webshops. Van interieurspulletjes tot kledij voor de kids en van handmade jewellery tot stylishe damesmode: Brasschaat is de hotspot voor een beetje quality shoppen in't groen. Waar? Gemeentepark 5, 2930 Brasschaat.


2. Stock & Sample Sale

Op woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 december 2012 kan je van 10:00 tot 18:00 aan crazy kerstshopping doen bij Francis&Pi. Je vindt er de winter stocks, de nieuwe Francis&Pi kids collectie en zelfs al samples van de zomercollectie 2013. Ook de braid bracelets van Elyona zullen er aan party prices aangeboden worden: cheers to that! Place to be: Ankerrui 22, 2000 Antwerpen.

3. X-MAS Marked

Deze kerstmarkt in Genk is er niet zomaar 1tje. X-MAS Marked is een unieke Christmas market met een design kantje. Geen schaatsbaan of grote kerstboom maar wel 60 designers die er hun producten te koop stellen.

O.a. DSGNRMRKT, So On Concept en de Markt van Morgen staan er met  betaalbare en exclusieve interieurobjecten, mode, juwelen, grafische ontwerpen en meer. Rep je zaterdag 15 of zondag 16 december 2012 naar de C-mine in Genk en je kerstkoopjes zitten safe. 

4. Jade: Selected

Bij de Hasseltse shop Jade kan je van vrijdag 30 november t.e.m. maandag 31 december 2012 Christmas gifts inslaan. Een hele maand lang zullen de meest trendy accessoires, de hipste gadgets en de mooiste items op je liggen wachten.

Selected is een selectie van notebooks, knitwear, juwelen, agenda's, clutches en noem maar op. De winkel is open van dinsdag tot zaterdag van 10:00 tot 18:00 en op maandag van 13:00 tot 18:00. De winkel in de Diesterstraat 15, 3500 Hasselt verwacht je. Check het artikel Selected by Jade voor meer info.

5. Marie-moi

In Gent kan je op zaterdag 8 december 2012 pareltjes van juweeltjes kopen. Marie-moi juweeltjes en andere Parijse hot stuff liggen er voor het grijpen tijdens de Kerst privé verkoop van 12:00 tot 19:00. Check de site voor deze Frans-Belgische sieraden of vind meer info op de Facebookpagina. Adres: Marie Martens bij Margaret Dierickx, Congreslaan 32, 9000 Gent


6. Wit + Goed

Ook wit+goed feest mee in de decembermaand: op donderdag 13 van 11:00 tot 22:00, vrijdag 14 van 11:00 tot 18:30, zaterdag 15 van 11:00 tot 18:30 en zondag 16 december van 13:00 tot 17:00 kan je in de Antwerpse Volkstraat 28 enkele liefdevolle witte goodies inslaan.

Het Belgische label van Karen van Winkel en Veerle Dobbelaere voorziet in pure designer home goods: unieke huiselijke stuks uit natuurlijke materialen. Ook op zondag 23 van 13:00 tot 17:00 en op maandag 24 december 2012 van 11:00 tot 16:00 is de winkel open. Last minute white shopping, het kan!

Wel kerst addicts en gift maniacs: pin deze data vast in je agenda en laat je verleiden door al dat moois. BTW, hou zeker Belmodo in de gaten voor meer X-mas nieuws want binnenkort laten we ook onze X-mas e-shop lijst op jullie los.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded