Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Take a walk in the park

Door Angelique op 28.11.2012

Walk in the Park, dat zijn enkele webshops die te midden van een park meeten voor een dag vol wandel- en shopplezier. Sounds good? Op zondag 2 december van 10:00 tot 18:00 verzamelen de webshops Cocojade, Coloresque, Kids with FlairRue Elle, Setareh, Soki, Teatro di Carta en roseMamuze zich samen onder 1 dak. Onder het dak van het Kasteel van Brasschaat om precies te zijn.


roseMamuze


Cocojade

Rue Elle

Kinderkleding, gadgets, lifestyle stuff, interieur goodies, handmade jewellery en mode, voor 1 keertje niet online maar offline in een park. Daar willen wij wel bij zijn! Met het park van Brasschaat als decor, A Comer's Spaanse lekkernijen en hippe webshops à volonté kan die dag niet stuk. De mooie, statige zaal van het Kasteel van Brasschaat zal dienst doen als fancy boetiek. Een brandend haardvuur zorgt voor een echte winter fair bij uitstek.

High End shoppen in het groen? Neem een kijkje op de Facebookpagina voor meer info en hopelijk tot dan. Cheers

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded