Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stella McCartney rocks @ British Fashion Awards

Door Angelique op 28.11.2012

Stella McCartney is goed bezig. Dinsdagavond 27 november 2012 werden de jaarlijkse British Fashion Awards uitgereikt en Stella kwam uit de bus als grote winnaar. Niet alleen sleepte ze de award voor Beste Designer Brand in de wacht, ook die van Designer of the Year mocht ze in ontvangst nemen uit de handen van Salma Hayek. Way to go Stella!

Andere award winners waren it-girls Alexa Chung en Cara Delevigne. Lovely Alexa mocht de award van British Style de hare maken en Cara is Model van het Jaar.

Harold Tillman, voorzitter van de British Fashion Council, kreeg een Special Recognition prijs voor zijn hard work en Kim Jones, creatief directeur van de Louis Vuitton mannencollectie, werd gelauwerd als Beste Menswear Designer. Ook Erdem, Roksanda Ilincic, Nicholas Kirkwood, Jonathan Saunders, Manolo Blahnik CBE en enkele anderen werden in de bloemetjes gezet.

Een avond vol bling bling, red carpet beauties en blije gezichten. De vrouwen stalen de show: Rita Ora in Vivienne Westwood, Stella en Salma in een Stella McCartney creatie en Cara in Burberry: pretty, pretty! Or not, wat denken jullie?

Foto's: Getty Images

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded