Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gezellig meeten met Malice

Door Karen op 28.11.2012

Gezellig, gezellig! Malice van Malice In Wonderland nodigt iedereen uit op haar Meet Malice event. Het juwelenmerk van Evy Gruyaert staat bekend om haar sieraden die rechtstreeks geïmporteerd lijken uit sprookjes. Het zijn echte hebbedingetjes die iedere outfit een schattig accent geven. 

Op zaterdag 1 december 2012 van 11:00 tot 17:00 staat er een heel team voor jou klaar met een glaasje bubbels en Malice proof hapjes. Zoals altijd zal er dat zeker betoverend uitzien. Ohja, om het feestje compleet te maken, geeft Malice een korting van 20%. Discount, bubbles and yummy food, sounds like music to my ears

Waar moet je zijn voor al dat leuks? In Het Koetshuis van Kasteel Viteux in De Pinte. Geef toe, dat klinkt alvast very classy

Ben je al aan het stuiteren op je stoel en heb je zaterdag nog niets op je planning staan? Schrijf je dan snel, snel, snel in! Je kan je nog inschrijven t.e.m. donderdag 29 november 2012 -as in tomorrow- door een mailtje te sturen naar [email protected]. Breng gerust enkele vriendinnen mee want hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Ken je de juwelen van Malice in Wonderland nog niet? Lees dan Malice In Wonderland by Evy Gruyaert, Malice In Wonderland: snoep voor grote meisjes of Meet Malice In Wonderland SS2012

Place to be

Kasteel Viteux - Het Koetshuis
Kerkplein 8
9840 De Pinte

Met medewerking van Loes van Look.

page loaded