Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kerstsfeer opsnuiven tijdens Jong Bloed

Door Angelique op 27.11.2012

December is dé feestmaand bij uitstek. Een hele maand lang kijken we allemaal hunkerend uit naar die fijne feestdagen samen met familie & vrienden en kunnen we genieten van de gezellige kerstsfeer die in de lucht hangt. Kerstbomen, versiering, aanstekelijke liedjes, samen lekker tafelen en véél cadeautjes: Belmodo loves the Christmas spirit!

Maar veel mensen hebben moeite om voor hun mama, oma of tante dat ene perfecte kerstcadeau te vinden. No worries, wij geven je de place to be om mooie én originele Christmas goodies te scoren. Op zondag 2, zondag 9 en zondag 16 december 2012 vindt Jong Bloed namelijk plaats in Ronse. Dit is het ideale shoppingtripje om in te plannen voor de feestdagen!

Tijdens Jong Bloed stelt glaskunstenaar Jan Leenknegt zijn werk voor, samen met 9 andere creatievelingen. Je kan er o.a. originele handtassen op de kop tikken, pretty brei- en weefwerk kopen of very fancy mondgeblazen juwelen bewonderen. Daarnaast kan je er ook terecht om porselein en glassculpturen te bekijken of te shoppen. Ambachtelijke producten op z'n best!


Natuurlijk kan je er ook de nodige fashion goodies scoren, zowel voor jou als voor je kids. En als het iets origineler mag: wat dacht je van een lekker, limited season potje kerstconfituur? Yes, hier vindt werkelijk iedereen iets leuks om onder de kerstboom te leggen. Met deelnemers als Elisa Lee, Hélène Borgers, Les 6 Reines, Sweetie Darling, Kerami!ekdesign, Zigzag bag, Fil&Baukis en Callas weet je dat je goed zit. Wij zijn alvast héél benieuwd naar alle toffe hebbedingetjes om loved ones of jezelf gelukkig mee te maken!

Bovendien wordt er ook een deugddoende wandeling georganiseerd langs alle mooie art deco in Ronse, voor iedereen die even een shopping pauze nodig heeft. De culinaire fijnproevers kunnen ook de hele dag door genieten van een hapje & drankje, aangeboden door Boon resto. Aan feestelijke gezelligheid zal het op Jong Bloed dus zeker niet ontbreken! Reken daarbij alle shopping spree mogelijkheden en je weet dat dit een totally Belmodo approved event is. We’ll see you there!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe

page loaded