Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Celebration chez Annelies Timmermans

Door Tiany op 27.11.2012

Naar aanleiding van de 10de collectie van Annelies Timmermans worden de fashionista's deze FW2012 in de watten gelegd met een speciale limited edition.

Deze handbag- and accessory queen is incroyable en haar creaties zijn van ongeziene kwaliteit. Zoek je een tijdloos exemplaar om je arm te accessorizen, then you've come to the right place!

Ditmaal koos het Antwerpse jonge designerstalent om aan de slag te gaan met goede vriendin en kunstenares Sarah Van Hoe and be prepared want het zijn 10 absolute pareltjes.

Madame Timmermans besloot om te grasduinen in haar vorige collecties en telkens 1 tijdloze handbag uit te kiezen om ze vervolgens in een speciale uitgave heruit te brengen. Denk aan exclusief en kwaliteitsvol Italiaans zwart leder met gouden details.

Ook de voering van elke handtas kreeg de nodige aandacht en zo creërde miss Van Hoe kleurrijke en opvallende prints met gebruik van katoen. Deze prints zijn gebaseerd op een schilderij van Sarah. Arty farty, me like!

Naast de 10 geweldige handtassen brengen ze ook een sjaal uit met dezelfde luxe prints.

Deze wonderful bags zijn verkrijgbaar vanaf € 150,- naargelang het model en de exclusieve sjaal is van jou voor € 125,-.

Droom jij van een echte Annelies Timmermans bag en wil je deze nu nog meer door deze limited editie, dan kan je meteen rushen naar de one and only flagshipstore van lady Timmermans waar ze exclusief verkocht worden. But remember, het is een beperkte oplage! Oh-lalaaa!

Flagshipstore Annelies Timmermans 
Aalmoezenierstraat 3
2000 Antwerpen

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded