Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tim Van Steenbergen voor Theo, chapter 5

Door Michael op 26.11.2012

Tim Van Steenbergen ontwerpt weer een collectie voor theo, het Antwerpse brillenmerk. Hou ze in de gaten, want theo eyewear kan het blijkbaar goed vinden met de Belgische modeontwerper. Voor het creatieve duo is het al de 5de collaboration op rij. Op naar de 10? Wij duimen!

In de zomer van 2011 ontwierp de designer bijvoorbeeld de White Tie collectie, zoals je kon zien in ons artikel White Tie collectie van Tim Van Steenbergen voor Theo. Nu is onze Tim daar met een collectie geïnspireerd op niemand minder dan zijn opa! Grootvader René Van Steenbergen leerde Tim tekenen en kunst appreciëren: een waar rolmodel voor little Tim. En René wist waarover hij sprak. Als architect kwam hij in de jaren '60 in the picture met zijn modernistische kerken: very inspiring volgens zijn kleinzoon en we can imagine.

Het zijn die modernistische bouwwerken die Tim tot zijn nieuwe theo collectie brachten: René. De zonnebrillencollectie bestaat uit 8 stylish black sunglasses: 4 mysterieuze modellen in elk 2 uitvoeringen. Het ene deel is all black en het andere deel is een spel tussen zwart en transparant: cool designer stuff tegen de zon. Geometrische details in bold colors zorgen voor die architecturale modern touch.

BTW, van deze classy limited edition worden er wereldwijd slechts 150 sets uitgebracht. Wees dus snel als je zo'n luxueus black exemplaar op je neus wil. De brillen kosten € 300,- en liggen nu in de winkel bij zo'n 30tal opticiens: no time to lose! Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 03/227.05.05 voor meer info.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded