Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Selected by Jade

Door Karen op 26.11.2012

Jade Selected: vastpinnen in je agenda die handel! Van vrijdag 30 november t.e.m. maandag 31 december 2012 kan je bij Jade terecht voor een weelde aan geschenkartikelen en meer.

De Hasseltse multimerkenwinkel -onder onze e-shops vind je een review- wordt een hele maand lang het modemekka voor accessoire bedevaarders, juwelenliefhebbers en gadget aanhangers. De winkel wordt in december omgetoverd tot de gift shop of your dreams


Van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10:00 tot 18:00 en maandag van 13:00 tot 18:00 kan je speciaal door Jade geselecteerde stuks shoppen: knitwear, notebooks, parfum, schoenen, lipbalsem, boeken, oorbellen, handcrème en nog veel meer. In need of Christmas gifts of gewoon goesting in een treat for yourself: ga naar Selected en vervul je wensen en die van je geliefden. You won't regret

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded