Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New to the Balance

Door Bieke op 26.11.2012

Bid adieu to your Converse All Stars or Superga's, say hello New Balance. Naar goede gewoonte kan ik mijn lustige sneaker liefde niet onder stoelen of banken steken, vandaar broodnodig dat jullie op de hoogte gesteld worden van de laatste hot & sweaty sneaker vibe


De klassieke New Balance schoentjes aka de 'nog-net-geen-loopschoenen' zijn je vast wel bekend want ze dateren al van in de jaren '80 en worden de dag van vandaag helemaal geïntegreerd in the world of fashion. Hier en daar kan het voor het nodige wenkbrauwengefrons zorgen, maar I can't help it, ik prijs de sneaker look. Van de hoogheidswaanzin van pumps en plateaus naar de laagdrempeligheid van makkelijk schoeisel, het is maar een kleine stap, moenieworrienie. Ware fan van de sportieve schoen met vette letter 'N' is alvast AfterDRK blogster Sabrina


Combineer met een ultravrouwelijke pencil skirt of een kort, schattig kleedje -met cleavage- en het zorgt meteen voor een vleugje relaxed elegance. Of ga gewoon sporty cool en draag ze met je boyfriends jeans. En, na maanden rond hossen van Fashion Week naar Fashion Week, van shop naar shop, van hippe bar naar hotspot resto, kan een sneakertje hier en een sneakertje daar zorgen voor de nodige opluchting.

De New Balance schoenen zijn te verkrijgen in alle geurtjes en kleurtjes, kosten € 79,95 en zijn er ook voor het mannelijke geslacht. Bekijk het zo: je kan tegen 100 per uur shoppen, je kan er een joggingske mee doen and you can dance the night away. Boom. Try one, you'll be enthralled.

page loaded