Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pixie Lott x Rock N Rose

Door Karen op 25.11.2012


Muziek en mode, they match, that's for sure. Het accessoiremerk Rock N Rose knows what we're talking about. Het Britse vintage juwelen brand van rockabilly zusjes Jess en Emily Jane Lathan is pretty, fun en vintage: hét merk voor een zijsprongetje naar de music scene. De quirky jewels en de feestelijke headbands zijn hip en trendy.


Celebrities en trendsetters over de hele wereld lopen al met de Rock N Rose accessoires rond en nu ook Pixie Lott. De Engelse zangeres/actrice/singer-songwriter stapte even uit haar comfortzone en ontwierp een goudkleurige collectie met vintage feel. Ook Pixie's liefde voor bloemenkransen werd in de lijn verwerkt: romantisch, exclustief en edgy.


Strikjes, kruisjes en bloemen vormen de rode draad door de Lott collection. Rock glam pieces voor een chique dinner party of een night out met vintage twist. Bezoek de website en je kan de stuks zo bestellen. 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded