Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Penélope hearts Loewe

Door Michael op 25.11.2012

Almódovar's muze, Javier Bardem's vrouw en nu Loewe's nieuwe gezicht. Penélope Cruz is een Spaanse schoonheid en we know it. Loewe weet het ook en strikte de zuiderse actrice bij haar lange zwarte lokken.

Vanaf januari 2013 zal la Cruz zeker 3 jaar lang de campagnes van het Madrileens lederwarenmerk sieren. Loewe x Penélope, dat is Spaanse schoonheid x 2. Van zowel Penélope als Loewe liggen de roots in het land van de zon en dat belooft.

Lederen bags meeting Madrileense goddess: een Spaanse match made in heaven. Penélope's passie, authenticiteit en excellentie passen perfect bij de vrouwelijke tassen. Met haar zwoele lippen en die sensuele blik doet la Cruz wereldwijd mannen- en vrouwenharten sneller slaan. Feel the beat, my dears.

3 jaartjes lang Penélope hearts Loewe? We can't wait. Volg Loewe op Facebook en keep your eyes wide open voor meer.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded