Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rob Pruitt for Jimmy Choo

Door Tiany op 24.11.2012

Jimmy Choo, we love you! Sexy, vrouwelijk en oh so exclusive: zo'n pair of Jimmy Choo's en de wereld ligt letterlijk aan je voeten. En zeker als het schoenenmerk zijn fashion forces bundelt met die van artiesten.

Voor de wintercollectie van 2012 klopte Jimmy Choo aan bij de contemporary artist, Rob Pruitt. Rob's werk is een mix van science fiction met hiphop, comic books en politiek: speelse en diepgaande kunst at the same time. Om de collectie aan te kondigen werd er nog een 3de creative mind bijgehaald: Jo Ratcliffe. Deze illustrator/regisseur maakte Angel Panda, Devil Panda, een animatiefilmpje based on the collection. Watch and enjoy.

Jimmy Choo x Rob Pruitt, dierenwereld x mode lijkt het wel. Neon leopardprints, funky&glittery zebrastreepjes en gezellige panda's zorgen voor een humoristische en feestelijke collectie: fun&fab.


                                Filipa purse                                                    Diffuse, Ling-Ling handbag

Maar er zit ook een verhaal achter. Voor Rob staat de panda -isn't he cute- voor Yin&Yang: harmonie ten top! De animal prints, de candy colors en de sexy vormen zijn een perfecte blend van Rob's gevatheid met Jimmy Choo's iconische glamour. De playful capsulecollectie bestaat uit 19 stijlen van schoenen, bags en accessoires in leder, zijde en andere luxe-materialen.


                          Nicolino purse                                                    Maui flat

      Saya scarf, Sweetie clutch, Anouk                      Filipa purse, Neo keyring, wheel flat

    Nixon luggage tag, Cutie, Candy clutch                 Tickle, Angle&Devil minaudieres

Bonus: het limited edition -you're so adorable i want to collect you- portefeuilleduo: een pandaengeltje en -duiveltje, zo schattig. Er bestaan er slechts 14 van en ze staan voor de dubbele persoonlijkheid in de vrouw: het klassieke good girl versus bad girl idea. Met elk meer dan 11.000 met de hand geplaatste kristallen zijn deze mini must-haves de kers op de taart van deze artistieke samenwerking: shiny en speels.

De collectie is verkrijgbaar via de website, via net-a-porter of via de Jimmy Choo winkels. Op Youtube kan je ook nog een interview met Rob Pruitt en de creative directors van Jimmy Choo bekijken. May they inspire you. Ik ben alvast verliefd op de Nicolino panda purse: zo knuffelbaar.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded