Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welkom in onze Belmodo eBay boetiek

Door Tiany op 23.11.2012

We’ve all been there: vol enthousiasme in de paskamer staan met een super mooi kleedje dat stiekem wat te groot is, maar toch neem je het mee naar huis. Of een cardigan meegrabbelen die uiteindelijk niet jouw favoriete kleur blijkt te zijn. Of dat paar schoenen waarvan je niet wou toegeven dat ze net ietsje te klein waren. Je wil nadien toch geen spijt hebben dat je ze niet kocht? Het overkomt de beste onder ons, en al deze fashion pieces belanden uiteindelijk in een hoekje van onze kast.

De stylish question is: waarom maken we iemand anders niet gelukkig met onze miskoopjes? eBay to the rescue! Inderdaad, je kan perfect nog een centje verdienen door al jouw kleren die niet de juiste maat hebben of die je amper draagt, te verkopen op eBay. Wat extra geld om mooie kerstcadeaus te kunnen kopen is altijd welkom, toch? Dan is eBay de Belmodo proof place to be!

Want ja hoor, ook de Belmodo addicts lopen al eens tegen de fashion lamp na een shopping spree. Maar waarom al die mooie kleren verloren laten gaan in je kleerkast als ze voor andere mensen perfect zouden passen? Andere mensen, zoals bijvoorbeeld de Belmodo lovers

Darlings, start spreading the news, schrijf het in je agenda, zet het alarm op je gsm klaar, want… je kan nu bieden op fancy must-have fashion items van alle Belmodo addicts, inclusief Tiany herself! Van pretty pumps over schattige kleedjes tot gorgeous handbags: je zal het allemaal kunnen vinden op de Belmodo eBay pagina. Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt? Hieronder al wat fashionable voorproevertjes van wat je zoal kan vinden in onze Belmodo Boetiek op eBay!

Bieke's boetiek

Tiany's designer item

Michaël's fashion for men

Aline's must-haves

Kim's koopje

Patricia's fashion piece

Karen's corner

Angelique's atelier

Catherine's pop-up shop

Astrid's fashion goodie

Zelf aan de slag

Begint het bij jou ook al te kriebelen om je kleerkast in te duiken om fashion items te zoeken die je zou willen verkopen -en zo wat extra budget te bekomen voor kerscadeautjes? Met ons stappenplan & extra tips staan al jouw items in no time te shinen op eBay.

Stap 1

Surf naar eBay, geef een titel aan je fashion item die het duidelijk omschrijft en plaats het onder de juiste categorie.

Stap 2

Vermeld alle kenmerken van je fashion item als maat en kleur, maar ook wanneer je het hebt gekocht en of je het stuk al dan niet hebt gedragen. Als je schoenen nooit hebt gedragen en ze daarom nog in de originele verpakking zitten, moet je dit zeker ook vermelden want dat is uiteraard extra motiverend voor alle fashionista's om te bieden op de schoenen. Details, details en nog eens details in je beschrijving doen wonderen voor de verkoop. Voeg zeker ook een pretty picture toe van het item. Remember: hoe mooier de foto, hoe aantrekkelijker het kledingstuk of de schoenen.

Stap 3

Kies op welke manier je het item wil verkopen. Je kan dit per opbod doen of met een vaste prijs. Leg de prijs vast die je ervoor wil krijgen en de leveringswijze. Check ook altijd even de prijs van vergelijkbare items op eBay, zo heb je een beter zicht op welke prijs jij kan krijgen voor jouw fashion piece.

Stap 4

Bevestig de verkoop en je fashion item staat online te wachten op zijn nieuwe eigenaar. Woehoew!

Voilà, nu ben ook jij totally ready om nog een centje te verdienen aan jouw miskoopjes en er andere ladies héél gelukkig mee te maken. Wie haar zinnen al gezet heeft op de to die for Louboutins van Tiany, de Isabel Marant sneakers van Aline of de Marni for H&M broek van Angelique: check onze Belmodo eBay pagina! Iedereen is very welcome in onze eigen Belmodo Boetiek op eBay. Je kan bieden op onze Belmodo items per opbod, en dit tot en met 6 december 2012. Hopelijk kan jij de items bemachtigen die je wilt. Good fashion luck Belmodo lovers!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe

page loaded