Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara Delevingne voor DSquared2

Door Bieke op 23.11.2012

Fashion alert! De Britse modelsensatie Cara Delevingne zal het nieuwe gezicht worden van de Resort SS2013 campagne van het modelabel DSquared2. Yayyy!

Cara wordt in een kortfilm, Ultimate Scream, ondergedompeld in een 90's look and feel. De samenwerking met de befaamde regisseur Senio Zaprider was er 1tje uit de 1000. Hij liet zich inspireren door de horrorfilm Scream uit 1996. De video bevat lot's of horror but even more fashion content than you can imagine!

In 2012 mocht Cara zich een echte Victoria's Secret Angel noemen en daarnaast kreeg ze van British Vogue de naam 'star face' voor het FW12-13 modeseizoen nadat ze schitterde voor labels als Jason Wu, Oscar de la Renta, Burberry, Fendi, Stella McCartney en Chanel. Met haar pakketje ervaring zal ze ook deze campagne with lot's of pride and shine op haar palmeres mogen plaatsen. Go Cara!

Excited? Yes! Geniet van het filmpje en laat ons zeker weten wat je ervan vindt wink.

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded