Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Barney’s turns Disney

Door Tiany op 23.11.2012

Minnie in roze rushes van Lanvin, Daisy in een kanten minikleed van Dolce&Gabanna en Sneewwitje in schattig Nina Ricci... that's fashion news to die for.

De Electric Holiday collectie van Barney's is full on Disney magic. Voor de nieuwe collectie van de winkel staken The Walt Disney Company en Barney's New York de koppen creatief bij elkaar. Resultaat: een wonderlijke wereld vol cartoons en mode.

De Electric Holiday lijn werd samen gelanceerd met een happy Disney campagne. Het Disney filmpje met niemand minder dan Minnie Mouse herself als leading lady is nu online te zien. 

Disney all over the place, maar ook de grootten uit de celeb en fashion wereld zijn van de partij.


Lady Gaga

Sarah Jessica Parker

Lady Gaga, Naomi Campell en Sarah Jessica Parker zitten front row naast Kapitein Haak en Alice in Wonderland figuurtjes. Ook Anna dello Russo, Carine Roitfeld, Bridget Foley, Linda Evangelista en anderen kijken toe hoe Cruella de Vil en Goofy schitteren in designer clothes. Enjoy!


Cathy Horyn, Daphne Guiness, Caine Roitfeld, Naomi Campbell

Linda Evangelista

En voor wie de Disney meets fashion collectie wil bewonderen: sinds woensdag 14 november 2012 is de Electric Holiday lijn verkrijgbaar in de Barney's winkel en online via de website.

FYI: Ook Harrods in Londen loooooves Disney. Just see for yourself in het Belmodo artikel Designer Delight & Disney Prinsessen.

Greetings from Disneyland

Beelden Barney's New York

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded