Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Miranda Kerr for Mango

Door Angelique op 21.11.2012

Big news in fashion wonderland! Na topmodel Kate Moss wordt Miranda Kerr het nieuwe gezicht van het Spaanse brand Mango voor de collectie SS 2013. Deze Aussie en vrouw van acteur Orlando Bloom wordt gezien als 1 van 's werelds mooiste vrouwen en ook ditmaal zal ze without a doubt schitteren. De sublieme samenwerking met befaamde fotografen Inez van Lamsweerde, Vinoodh Matadin en de supah styliste Géraldine Saglio zorgen voor een fenomenale campagne.

Eerder heeft deze hot momma al mogen triomferen voor labels als Maybelline New York en Levi's maar ze heeft ook al mogen pronken op de covers van Rolling Stone, Vogue en GQ.

Ze voegt zich toe aan de exclusieve lijst van A-listers die al de eer hebben gehad om voor Mango te poseren. Denk aan Scarlett Johansson, Penélope Cruz, Milla Jovovich en topmodels als Naomi Campbell, Eva Herzigova, Claudia Schiffer en Christy Turlington. We promise you, she will shine in classy Mango style!

Miranda Kerr meets Mango: iets waar wij alvast naar uitkijken! Jullie ook?

Foto's: Zimbio.comFabsugar.comTheartofphotographysite.com en Favim.com.

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded