Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LEVI’S: 8 flessen = 1 Jeans

Door Michael op 21.11.2012

Een jeans van gerecycleerde flessen? Yep, Levi's makes it happening. Na Water<Less brengt het denimmerk sustainable fashion naar een nog hoger niveau met zijn innovatieve Waste<Less collectie: een lijn jeansbroeken die voor minimum 20% gemaakt is uit plastieken flessen en food trays. In other words: 8 flessen maken 1 Jeans! Het klinkt misschien niet zo fashion, but girls, it is! Eco-fashion is booming en wij doen maar al te graag mee, toch?


€ 99,95

A piece of cake: wij willen wel een Levi's broek en Levi's geeft ons gerecycleerd denim in overvloed: de cirkel is rond. Het Levi's brand deed voor deze productie beroep op Ekocycle, een samenwerking tussen Will.i.am en The Coca-Cola Company die een duurzame samenleving promoten.

De Waste<Less collectie maakt deel uit van de Levi's Spring 2013 collectie en zal dus pas volgende lente verkrijgbaar zijn: we can't wait om ons geld modebewust aan zo'n pair of denim te besteden. Dat kan dan in de Levi's verkooppunten of online via de website. Mode to save the world, hell yeah!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded