Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La Redoute SS13

Door Angelique op 21.11.2012

Koude en korte dagen gevuld met mist, donkere wolken en regen: doet het jullie ook al reikhalzend uitkijken naar volgende zomer? Belmodo trok donderdag 15 november 2012 mét de nodige summer vibes naar Parijs waar La Redoute haar SS13 collectie voorstelde, en zag dat het goed was!


La Redoute heeft ook voor deze zomercollectie weer een aantal ontwerpers weten te strikken voor een fashion samenwerking: zowel Le Mont Saint Michel, Gat Rimon, Avril Gau als Madame à Paris zijn represented in de collectie van La Redoute. Voor ieder wat wils dus!

Le Mont Saint Michel creëerde enkele vrolijke stuks in neutrale kleuren en toffe prints. Elke fashionista kan dus naar hartelust haar favoriete outfit samenstellen. Wie kennis wil maken met Alexandre Milan, de ontwerper van Le Mont Saint Michel, moet zeker en vast Belmodo in de gaten houden, want wij mochten deze sympathieke Fransman interviewen!

De ontwerpen van Gat Rimon voor La Redoute zijn voornamelijk zwart en wit, met hier en daar een fel fuchsia item. De flashy bijhorende clutches kan je gemakkelijk in je hand vasthouden tijdens een summer night out en zijn ideaal om je outfit mee af te werken.

Wij zijn vooral fan van het zwarte kleedje met gestreepte see-through decolleté. En psssst, alle items zijn héél betaalbaar, dus je portemonnee hoeft er niet per se onder te lijden.


Welke lady is stiekem geen shoe addict? Dan ben je bij La Redoute ook aan het juiste adres, want Avril Gau ontwierp enkele to die for sandalen in felle kleuren die je perfect kan combineren met de geperforeerde handbags. Color blocking is dus terug hot volgende zomer als het van Avril Gau afhangt, en daar hebben wij absoluut geen problemen mee want we love Avril. Wie meer over haar über mooie ontwerpen wil weten, moet zeker het Belmodo artikel Meet Avril Gau! lezen.

Tenslotte kan je bij La Redoute ook een fancy Parisienne outfit shoppen voor volgende zomer. Madame à Paris heeft toffe stukken ontworpen in kleuren als fel rood, marineblauw, zwart en nude kleuren. Très elegant en makkelijk combineerbaar.


Onze conclusie? De zomercollectie van la Redoute is zeker de moeite waard met de ontwerpen van Le Mont Saint Michel, Avril Gau, Madame à Paris en Gat Rimon.

Aangezien alle stuks makkelijk te combineren zijn, kan je de verschillende ontwerpers naar hartelust met elkaar mixen & matchen. Fashion is one big party en je bepaalt zelf je comfort zone. Je kan de SS13 collectie shoppen bij La Redoute vanaf eind december 2012, dus kruis het alvast aan in je agenda!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe

page loaded