Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Inside Chanel: part II

Door Tiany op 21.11.2012

Remember ons artikel over Inside Chanel, de website met allerlei inside informatie over Coco Chanel en haar brand? Enkele klikjes en je stapt een wereld binnen vol Chanel history, van de beginjaren tot nu. Van het parfum, over de make-up naar de couture and back. Een parel van een website voor elke Chanel liefhebster. En er is meer...

Na het amazing chapter 1 heten wij u van harte welkom bij Inside Chanel, chapter 2! Zie in Marilyn et N°5 hoe niemand minder dan de fabulous Marilyn Monroe verliefd wordt op Chanel N°5. En hoe America's sweetheart de hele wereld verleidt met de iconische fragrance door flirterig te verkondigen dat ze met Chanel N°5 naar bed gaat... 

Wel Belmodo chicas, we're curious, wat nemen jullie mee tussen de lakens? 

Want some more Chanel? Lees dan de verhalen van Chanel's Little Black Jacket op Belmodo

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded