Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Petit Bazaar: veel standjes, veel volk, veel stuff

Door Angelique op 20.11.2012


Wie was er dit weekend nog kinderspulletjes, juwelen of home interior stuff aan het inslaan op Petit Bazaar in Gent? Zoals aangekondigd in het Belmodo artikel Jong & oud, kruis PB aan in je agenda, kon je afgelopen zaterdag 17 en zondag 18 november 2012 terecht in het ICC voor boxes of fun, designer items en schattige sieraden voor moeder of dochter.
DIY cupcakes en party dozen bij Happy Grenadine, originele geboortekaartjes bij Studio Blanche, stofjes in eender welk motief bij Vermiljoen, een wereld van kitsch bij Lola Life Lines, hedendaagse Scandinavische interieurartikelen bij Nordic Living, fruitig servies bij Puur Plezant, retro handtassen met kersjes of strikjes van La Femme Garniture,...

Het is maar een greep uit het uitgebreide aanbod aan e-shops die tijdens Petit Bazaar hun online shop walhalla even inruilden voor een dagje offline shoppen en genieten. Maar liefst 85 standjes stelden er hun favoriete producten te koop.
En als het allemaal even te veel werd, kon je de kinderen even loslaten in de kinderhoek -waar ze btw geschminkt konden worden. Ook op adem komen in de koffie/lunch corner met een yummy chocolade brownie of taartje van Julie's house was een optie. Voeg daar nog gratis toegang aan toe en het feestje was compleet: veel standjes, veel volk en vooral heel veel hippe stuks.Helemaal zin gekregen in een dagje vol goodies, food en gezellig shoppen voor jezelf en de kids? Pin dan alvast het volgende weekend of fun in je agenda. Op zaterdag 11 van 16:00 tot 20:00 en zondag 12 mei van 10:00 tot 18:00 staat de volgende editie van Petit Bazaar gepland: woop woop!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded