Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Converse Nights: Indie, Beats & Rock

Door Michael op 20.11.2012

Niet put your hands up deze keer maar wel put your sneakers on want de Converse Nights loeren om de hoek.

Dit is een tour van de Mixtape Volume 5 bands in Nederland en België. O.a. Bombay Show Pig, Oscar & The Wolf, Drive Like Maria, Drums Are For Parades, AKS en Skip&Die zullen vanaf donderdag 22 november 2012 Indie, Beats en Rock op ons loslaten: tracks van 31 verschillende artiesten om de liefde tussen Converse en muziek te vieren. Let's celebrate music!

Speciaal voor deze tour is er een Tour Edition Mixtape in het leven geroepen: 16 tracks van de Converse Nights artiesten met Netsky, Kensington en Chef'Special als bonus. De CD is exclusief verkrijgbaar tijdens de concerten en online te beluisteren via de website en via deezer.com. Music to our ears, niet?


Zin in een ode aan de Belgische en Nederlandse music scene? Markeer dan 1 van deze avonden in je agenda voor een avondje Indie, Beats & Rock. Tickets zijn verkrijgbaar via de deelnemende podia: € 5,- voor een avond vol muziek en een free goodie bag! Meer informatie vind je op de Facebookpagina van het event. 

Donderdag 22 november 2012: Effenaar, Eindhoven
Zaterdag 24 november 2012: Charlatan, Gent
Donderdag 29 november 2012: Trix, Antwerpen
Zaterdag 8 december 2012: Tivoli de Helling, Utrecht

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded