Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Opening Pop-Up Store Pied de Poule x Lou & Louis

Door Astrid op 19.11.2012

In het Belmodo artikel Pop-Up Store Pied de Poule x Lou&Louis kon je al lezen dat Brugge sinds vrijdag 16 november 2012 een shop rijker is. Wij mochten de avond voordien al eens gaan spieken. En niks dat natuurlijk beter bij een opening past dan a red carpet & some bubbles.Lindsay van Pied de Poule en Evelyn van Lou & Louis

Tussen de drukte door kon ik de lovely ladies Evelyn en Lindsay eventjes stelen voor wat meer uitleg. Dankzij een gemeenschappelijke vriendin en via the magical medium of Facebook leerden de chicks elkaar kennen. Toen de 2 ook nog eens dezelfde smaak bleken te hebben, it was hard not to become friends. Van het 1 kwam het ander en ondertussen staan we gezellig te praten in hun pop-up shop!

In de Smedenstraat n°31 spot je gorgeous FW2012-2013 pieces van o.a. Moschino, Marc by Marc Jacobs, Annemie Verbeke, Sofie D'Hoore, Paul and Joe Sister en ga zo maar door. Laat je niet intimideren door deze grote namen want remember: op alle stukken geven de ladies -20%. Couldn’t get your hands on some Isabel Marant wedge sneakers? No worries, hier spotten we zelfs een gouden en zilveren paar.

Snuister zeker eens in de Outlet Corner. Huge sales, nog steeds veel verschillende maten én de stuks zijn maximum 2 jaar oud, laat Lindsay ons weten. Neem zeker je tijd, wie weet vind jij hier wel een verborgen pareltje! Ik heb nog steeds spijt dat ik dat zijden Marc by Marc Jacobs shortje (voor maar € 100,-) niet heb meegenomen. De levensles van die avond: “Never question a good bargain”.

Nog even geen mini-me’s voor mij, maar ik kon het toch niet laten even te spieken in the little people rack. Zoooooo schattig!

Maak zeker een gaatje vrij in je agenda want wij voorspellen dat de stukken hier de deur uit zullen vliegen. Je hebt nog tot zaterdag 24 november 2012, so go go GO!

page loaded