Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Object Winter Collection 2012: sexy en ruig

Door Karen op 18.11.2012

Object Collectors Item's wintercollectie is binnen. Aanschouw een mix van urban attitude met een sassy touch en een speelse twist. De wintercollectie van het Scandinavische merk ziet er stoer en eclectisch uit. Een beetje donker ook, voor de edgy girls out there die voor de bitterkoude winter gaan: dark, gloomy en mysterieus. Full on black magic! See for yourself in het campagnefilmpje "Winter in the Raw".

Zoals je ziet: rauwe party looks met een beetje glitter en glamour to spice it up. Chunky knits, bomberjacks en lederen minirokjes: een ruige eindejaarslook it is


Maar Object denkt niet alleen aan de blackaholics onder ons, ook glitter en nude-accenten komen aan bod. De blend van studded boots en lederen leggings of shorts met zachte knitwear in pastelkleuren en shiny embellishments maakt van de collectie een donkere winter fairytale. Casual of chique, het kan allebei, zolang je maar mixt & matcht naar believen.
De collectie van Object CI: we Crave It. New year's Eve parties en cosy kerstavonden at home in een nieuwe outfit? Op de website van Object kan je alvast enkele ruige winterwonder topstukken inslaan: go for it.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded