Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Backstage bij Spullenhulp Defilé

Door Karen op 16.11.2012

Vrijdag 9 november 2012 werd Tour & Taxis omgebouwd tot een catwalk voor het jaarlijkse Spullenhulp Defilé. Belgische ontwerpers werden gevraagd om afgedankte kleding om te toveren tot echte designer items. Meer weten? Lees dan zeker het Belmodo artikel Second Hand Second Life: Spullenhulp Defilé.

Tijdens het defilé vielen niet enkel de ontwerpen op, maar ook de mooie make-up en haarstijlen. Wij bieden je een peek achter de schermen van het defilé.
De modellen werden onder handen genomen door de makeup artists van Lancôme. Tot de meest opvallende creaties behoorden de witte gezichten, gecombineerd met rode lippen van Joanne Vanden Avenne. De modellen van Giuseppe Virgone werden voorzien van een mysterieus pikzwart masker met reliëf, passend bij de donkere collectie.De kapsels werden verzorgd door Shu Uemura. Zij haalden hun haardrogers, haarspray en krultangen boven voor gesofisticeerde hair styles.

De modellen van Marc-Philippe Coudeyre kregen grote bloemen in het haar gespeld, helemaal in lijn met de vrouwelijke, vloeiende ontwerpen. Bij Elvis Pompilio werd het haar in eenheid gebracht met zijn opvallende hoeden. Ook de mini models van Juggle Angels werden omgetoverd tot echte prinsesjes. Cute!


Met medewerking van Jolien Pardon.

page loaded