Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pop-Up Store Pied de Poule x Lou&Louis

Door Tiany op 15.11.2012

Pop-up hier, pop-up daar, pop-ups everywhere en nu ook in Brugge. Het centrum van West-Vlaanderen is van vrijdag 16 t.e.m. zaterdag 24 november 2012 the place to be voor een beetje Pied de Poule en een snuifje Lou & Louise.

De L&L online shop van Evelyn Constandt en de Oostendse winkel van Lindsey Standaert slaan er 10 dagen lang de handen in mekaar. In de Smedenstraat 31 kan je je van 10:00 tot 18:00 te goed doen aan de sterk afgeprijsde wintercollecties van chique brands en top quality merken voor jezelf en de little ones out there. Trotseer de koude en verwacht je aan very hot prices.

Bij Lou&Louis vind je alles voor de kids. Little Marc Jacobs, Chloé, Rykiel Enfant, Il Gufo, Finger in the Nose, Notify, Paul Smith Junior, Phillipp Plein en many more kindermerken doen er hun wintercollecties van de hand aan - 20%.

De sexy mama's, hippe nichtjes of gewoon alle modegevoelige girls kunnen er ook hun fashion lust gaan botvieren. O.a. Marc by Marc Jacobs, See by Chloé, Isabel Marant, Paul and Joe sister, Athé Vanessa Bruno en BA&Sh zullen je verleiden tot winterse koopjes. BTW, naast die 20% vind je solden tot - 70% in de Outlet Corner!

Cash only, dus breng je goedgevulde clutch of wallet mee en take a peak in deze tijdelijke Brugse pop-up shop. You won't regret!

Op de Facebookpagina's van zowel Pied de Poule als Lou & Louise blijf je op de hoogte van hun creatieve uitspattingen, opkomende events en nieuwe collecties. We like.

Pop-Up Store Pied de Poule x Lou&Louis
Smedenstraat 31
8000 Brugge
10:00 - 18:00

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded