Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ines de la Fressange voor La Redoute

Door Angelique op 14.11.2012

Een nieuwe mode match voor zomer 2013, bring it on! Het postorder bedrijf La Redoute laat de Parijse fashion-know-it-all Ines de la Fressange opduiken in haar Summer 2013 collectie. Ines, mode en deco, we like and she does too

Selecteren, aanpassen en spelen met de collectie van La Redoute. Een persoonlijke toets meegeven. Ik kan me uitleven bij La Redoute. -aldus Ines de la Fressange

Wie is Ines de la Fressange? Op 17-jarige leeftijd zette ze al haar 1ste stapjes op de catwalk om in 1983 Chanel's muze te worden. Vandaag is ze o.a. ambassadrice voor Roger Vivier en consultant voor many many brands. In 2010 schreef ze samen met journaliste Sophie Gachet de stijlgids 'La Parissienne': style en mode straight vanuit hun hometown, Paris. Al die ervaring neemt ze nu mee op de set van La Redoute. De nieuwe Lente/Zomer campagne is fun, sober en very La Redoute. 

De collectie is beschikbaar op de website vanaf eind december 2012. Nog even en we can start ordering my dears. Jippie!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded