Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WE & Claes Iversen: little black dresses

Door Karen op 13.11.2012

We lieten jullie nog maar net kennis maken met WE's Fall/Winter outdoorsy knit collectie en hier is WE al terug. WE, WE, WE, we like!

Designer Claes Iversen creëerde 5 black party dresses voor het modemerk, 5 maal een schot in de roos. Claes, een Deense modeontwerper, is nog redelijk nieuw in de fashion wereld. In 2010 opende hij zijn 1ste winkel in Amsterdam.

Zijn creaties balanceren tussen ready-to-wear en haute couture: classic pieces met eye for detail, een ode aan het vrouwelijke silhouette. Dank u Claes! De capsule collectie voor WE is dan ook classy, luxueus, elegant en verfijnd. Zoveel zwarte energie aan een democratisch prijsje, WE love it.

Voorzie tussen de € 79,95 en de € 149,95 voor het avondkleedje van je dromen. Dreams come true: de zwarte kleedjes zijn sober en simpel, maar met de nodige shiny touch: geraffineerde little black dresses voor een glamoureus avondje uit. De blinkende kraagjes, subtiele motieven en matglanzende afwerkingen zijn details to die for.

Vanaf 19 november liggen deze black pearls in de winkel. Red lips, porseleinen huid, enkele vintage elementen en je hebt dé party outfit voor een mysterious New Year's Eve. Cheers!

De lifestyle images werden getrokken door Vogue NL: black magic to adore.

Met medewerking van Siel Vandamme

page loaded