Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Helena Christensen ontwerpt tote bag voor RED

Door Michael op 12.11.2012


Op zaterdag 1 december 2012 is het Wereldaidsdag. Het perfecte moment om stil te staan bij de miljoenen mensen die besmet zijn met deze vreselijke ziekte. Om de strijd aan te binden tegen aids lanceert Chic Outlet Shopping een speciale editie van een canvas tote bag. De draagtas is een exclusief ontwerp in samenwerking met topmodel Helena Christensen. Helena is zelf fotografe & filantrope en dus dé ideale persoon om mee in zee te gaan. 

Maasmechelen Village aka de Belgische Chic Outlet Shopping vestiging haalde met ongelooflijk veel plezier Helena Christensen naar België voor de persvoorstelling. De canvas draagtas is een limited edition en draagt het (RED)-label. Het design showt een foto van Helena Christensen en is very groovy en leuk.

De draagtas zal exclusief verkocht worden in Maasmechelen Village. Dit natuurlijk op Wereldaidsdag en nadien opnieuw vanaf vrijdag 1 februari 2012 in alle Chic Outlet Shopping centra in Europa. Alles maakt deel uit van de lancering van de nieuwe (RED) is the New Black campagne. Je kan de tas kopen voor € 10,- per stuk. De opbrengst gaat volledig naar de (RED) organisatie. 

(RED) is the New Black is de allernieuwste campagne van liefdadigheidsorganisatie (RED). De organisatie zet zich al jaren in voor de strijd tegen aids, vooral door het sensibiliseren van groepen, beleidsmakers en de algemene bevolking. (RED) werkte eerder al samen met brands als Apple, Starbucks, Converse, Bugaboo, Nike, en The Coca-Cola Company.

In totaal verzamelde (RED) al meer dan $ 190 miljoen en kon het al wereldwijd meer dan 14 miljoen mensen helpen met preventie, behandelingen, counselinghiv testing en alles wat broodnodig is in de strijd tegen deze ziekte. Alle opbrengsten gaan bovendien naar de strijd tegen aids & hiv zonder dat er geld blijft hangen voor de organisatie zelf. (RED) werkt samen met een andere liefdadigheidsorganisatie One. One is opgericht in 2006 door Bono van U2 & Bobby Shriver en focust zich op de strijd tegen ziektes & armoede in voornamelijk Afrika. Het motto van (RED) is 'Fighting for an aids free generation'. Op dit moment worden elke dag 900 baby's geboren met hiv. De bedoeling is om dit tegen 2015 te herleiden tot zero! Elke dag is een stap in de goeie richting, maar volgens (RED) is er nog behoorlijk wat werk. Surf naar www.joinred.com en ga de strijd, net als Maasmechelen Village, mee aan."Wij zijn trots om in samenwerking met Helena Christensen een partner te zijn van (RED) en zo bij te kunnen dragen aan hun streven naar een aidsvrije wereld. Het is onze doelstelling om ons wereldwijd platform als hefboom in te zetten voor de bewustwording voor deze belangrijke zaak bij onze internationale shoppers. Deze samenwerking ligt volledig in lijn met het voortdurende engagement van de Chic Outlet Shopping Villages om humanitaire projecten in de hele wereld te ondersteunen." - aldus Chief Executive Value Retail Manager Desirée Bollier


"Aids and hiv is something really important in our world. It's crucial that we put all our efforts together to try and get that awefull disease out of our world. Together we can try to reach that goal. When asked if I could design this tote bage, I didn't need much time. I have been a longtime supporter of (RED) and am thrilled that the sale of the bag will contribute to the goal of achieving an aids-free generation by 2015." - dixit Helena Christensen

Wil je deze exclusieve tote bag, ontworpen door Helena Christensen, in huis halen? Rep je dan als de bliksem naar Maasmechelen Village op zaterdag 1 december 2012 of vanaf vrijdag 1 februari 2012! Ondertussen surf je gewoon naar www.joinred.com

page loaded