Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Black&Blanche: color up your legs

Door Angelique op 11.11.2012

We lieten jullie begin juli al kennismaken met de kleurrijke kousencollectie van Black&Blanche, het Belgische modemerk voor colorminded people like us. Met zijn uniek Color PassPort heeft het label dan ook een stapje voor op de rest: weet je niet welke kleur bij dat burgundy rokje past? Haal je CPP boven en het slimme goedje vertelt je what to wear, of toch at least welke kleur! Black&Blanche geeft je kleur mix&match tips, kleurentrends en persoonlijk kleuradvies: bright colors all over the place.


         Zwart                Petrol Blauw              Chocolade              Kobalt Blauw               Antraciet

En nu is Black&Blanche daar met hun 1ste panty collectie: 3D-geweven panty's in alle kleuren van de regenboog. De kousen worden ontworpen in Antwerpen -go Belgium, go Belgium- en zijn van Italiaanse kwaliteit. Dat betekent: comfortabele tights met een hoge densiteit en heel erg rekbaar. Omhoog, omlaag of opzij: je benen krijgen vrij spel want de panty's stretchen in alle richtingen: go grazy with those legs!


        Mosterdgeel             Bordeaux                 Roest                   Aubergine               Rood

En doe gek met je look as well. Haal je CPP erbij of stel op je gevoel een outfit samen met 1 van de 11 trendy seizoenskleuren. Go dressed sober in zwart, antraciet of chocolade of ga voor flashy legs in aubergine, mosterd, bordeaux, rood, roest of blauw. Voor € 29,95 per paar haal je een bont accent in je kast. Op de website vind je meer kleurrijk nieuws over de verkooppunten, het CPP en het Black&Blanche kousenaanbod. Color up your world!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded