Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

André x Purple x Converse

Door Michael op 11.11.2012

A threesome, zijn we er niet allemaal een beetje nieuwsgierig naar? Purple Fashion Magazine blijkbaar ook. Het art/fashion magazine lanceert nieuwe limited edition All Star Converse sneakers, ontworpen door de Franse artiest André Saraiva. De 20ste verjaardag van Purple Fashion moest big, bubbly en vooral very purple zijn. Let's celebrate want een vibrant trio met Converse in de leading role was de oplossing.

André aka Mr.A, graffiti-master sinds 1985 en vriend aan huis bij het magazine, bedacht het nieuwe design. De limited edition cream Chuck Taylor sneakers zijn fab: purperen zool, wit lederen binnenvoering en steunzolen featuring Olivier Zahm's fotografie. Die laatste is het kunst/modeblad's huisfotograaf, as you can see in het Purple diary. Voeg daar nog paarse of creamy laces aan toe en je hebt de All Star's van je dromen: uniek, paars en tijdloos. Zelfs het alombekende All Star embleem turned purple ter gelegenheid van deze culturele B-day.

Purple sneaker party-fever, woop woop! De schoenen kosten $165,- of zo'n € 130,-. Op de website van het Purple Fahsion magazine kan je ze alvast bestellen. Kom hier purple Converse pair of my dreams!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded