Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Agent Provocateur: de sassy Soiree collectie

Door Tiany op 11.11.2012

Sexy, sassy, seductive, dat is Agent Provocateur. De Soiree Fall/Winter collection 2012 is als een jazzy dramatische film noir, met lots of rouge wel! Een beetje flirty, een beetje dirty en een beetje desire: een lingeriecollectie vol lust en verlangen. Kijk zelf maar hoe de vrouwen de touwtjes in handen hebben in het campagnefilmpje: bondagestijl meets femme fatale, raauwch! 
Veel kant en veel see-through: het spel van zien en niet zien wordt opgedreven tot een waar duel tussen stof en huid. Touwen, kettingen en zelfs sexy zippers zorgen voor de rough edge. Het wordt spannend in de slaapkamer: be ready voor harde, stoere en lucious lingerie om in te bijten.Hier alvast enkele setjes that will drive our men crazy. Met deze tepelflossen, jarretellen en leopard niemendalletjes haal je het Moulin Rouge gehalte in de bedroom zo naar boven. Some like it hot, hot, hot
De herfstcollectie Soiree van Agent Provocateur is sensueel, vrouwelijk en vol verlangen: sex sells and we wanna buy! See for yourself op www.agentprovocateur.com

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded