Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

On my radar: LV Empreinte Speedy Bandoulière 25

Door Aline op 10.11.2012

My love for Louis Vuitton is BIG, BIGGER, HUGE! It's just the way it's making me feelon trend & like a million dollars, maar tegelijkertijd klassevol & gracieus.

We kunnen niet ontkennen dat Louis Vuitton een echt love brand is en reeds verschillende tassen heeft ontworpen die nu without a doubt iconische klassiekers zijn geworden, enter the Montsouris backpack, Neverfull shopper & Speedy handbag.

De Speedy is misschien wel de meest verkochte tas die ooit werd ontworpen door het Franse luxemerk. Je zou voor minder een exemplaar in huis willen halen: uitermate mooi, opplooibaar, ultra-licht & iconic! Time for a little history lesson...

Almost a century ago, in 1930, lanceerde LV de legendarische Keepall weekend bag en met deze tas werd ook dadelijk een kleiner travel accessory op de markt gebracht. Deze little sister luisterde naar de naam Express. Later kreeg de tas zelfs nog even de naam Vernet, naar een straat in Parijs. De tas is nu het meest gekend onder de huidige & meest passende naam: Speedy.


Miss Hepburn

De timeless look van de Speedy trok dadelijk de aandacht van het fashion forward publiek en vanaf de jaren '60 was deze tas helemaal ingeburgerd als city bag. Origineel bestond de Speedy enkel in grote formaten, maar in 1965 vroeg the gorgeous Audrey Hepburn, een vaste LV klant, aan Henri-Louis Vuitton om een customised kleinere versie van de tas te ontwerpen speciaal voor haar. De Speedy 25 was geboren!


Blogging lady Chiara Ferragni & haar Speedy 25 voor Louis Vuitton

De Speedy's hebben al verschillende gedaantes gehad: nieuwe materialen en kleuren, een limited edition door verschillende top-designers... Nu viert Louis Vuitton zelf zijn iconische monogram door een discrete embossing, o.a. op de LV Speedy Bandoulière.

Deze kleinere, elegante en vrouwelijke Louis Vuitton Empreinte Speedy Bandoulière 25 is dé compagnon voor vrouwen met attitude en stijl. Deze tas bestond reeds in 4 prachtige kleuren: Orient, Aube, Aurore & Infini. Nu werd ook een 5de typische LV kleur toegevoegd, een diepbruin genaamd Terre.

Deze beauty is niet van de goedkoopste, but you know what they say: quality remains long after the price is forgotten... Vanaf € 1.725,- kan deze legendarische tas de jouwe zijn.


Sinds het moment dat Audrey Hepburn met de Speedy 25 verscheen, werd de tas een onmisbaar accessoire van verschillende stylish ladies en zijn er ontelbare vrouwen die verlangen naar hun eigen exemplaar... Ook al ben ik reeds de trotse eigenares van een Speedy 35 damier, de Empreinte Speedy 25 Bandoulière zit stuck in my head.


Grote fans van de Empreinte Speedy Bandoulière zijn ondermeer SJP & Kirsten Dunst

page loaded