Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Coat on coat

Door Bieke op 09.11.2012

Niet warm genoeg? Zit er dan zeker niets mee in om een extra jas boven je jas aan te trekken. Want ow ja, it's all about more is more this FW12-13 season! Althans, dit werd meerdere malen gesignaleerd in de fashionable straatjes en ja, ik moet zeggen dat ik deze hit meer dan omarm. Ik, als ware ice princess die zelfs geen druppel zweet voelt komen in een sauna.Anyways, coat on coat: check! Gezellig warm, it brings along a rich pallette of colors, nen keer iets anders en nog eens gemixt & gematch. Of het nu een jeansjasje, een trench, een perfecto of blazer is, smijt er gewoon nog een lange jas bovenop and off you goGo for it and you'll get all the votes. Wat zegt de fashionista in jou?


Pic credits Tommy Ton, Le 21ème, Grazia, Vogue

page loaded