Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Honest Crooks

Door Karen op 08.11.2012

Honest Crooks, het streetwear-meets-preppy kledingmerk brengt een nieuwe collectie uit. Honest Crooks is een limited edition street brand opgericht in 2010 door het creatieve, 27-jarige koppel Federico van Lunter en Greet Poelmans met als vertrekpunt: "zich laten inspireren door iedereen en alles rondom".


How? Het koppel werkt samen met andere (jonge) merken: een mix van creatieve koppen die elkaar stimuleren naar meer. En het draait om meer, meer dan mode alleszins! Om maar een voorbeeld te geven: de wereldleider in analoge fototoestellen Lomography, de Hasseltse chocolatier Boon - The Chocolate Experience en de Hasseltse vintage winkel Paplou zijn enkele van die creative cooperations. Een mix & match van inspiratie, creatie en stimulatie.


Na een volledige uitverkoop van hun 1ste collectie, is Honest Crooks daar met een 2de urban lijn. Streetwear shirts, hoodies, cardigans, polo's, sweaters en vestjes to pimp that city wardrobe. Originele en unieke pieces van uitstekende kwaliteit, Honest Crooks is our man! € 35,- voor een t-shirt, € 55,- voor een sweater en € 65,- voor een hoodie, that sounds okay!

Deze nieuwe collectie is te verkrijgen op de Turnhoutse DSGNRMRKT van zaterdag 10 en zondag 11 november 2012. Daarna zijn ze ook online te verkrijgen via de website. Via facebook blijf je op de hoogte van Honest Crooks' doen en laten: like them en je bent vertrokken. Honest Crooks, here we come!

Foto's door Honest Crooks © Roberto Rodriguez photography 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded