Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Petit Bateau x Carven

Door Tiany op 07.11.2012

Een samenwerking tussen Petit Bateau en de jonge modeontwerper Guillaume Henry van Carven, it can't get any better! Deze 2 Franse modehuizen sprokkelden hun creativiteit bij elkaar, wat resulteerde in een très chique capsule collectie.

Vanaf woensdag 5 december 2012 zal de collectie wereldwijd te verkrijgen zijn bij alle Petit Bateau filialen. Voor de fashionista's die staan te springen van ongeduld: good news want deze lijn ging op maandag 5 november 2012 in avant-première bij Smets in Brussel. Je kan deze geweldige Petit Bateau x Carven collectie nu ook verkrijgen bij Colette in Parijs en Corso Como in Milaan. Om van exclusiviteit te spreken!


Denk luxury ready-to-wear basic stukken met de alombekende fancy Carven touch. Een collectie die het hele jaar door gedragen kan worden en zowel mannen, vrouwen als kinderen kan bekoren.

De Franse heritage is merkbaar in het blauw, wit en rode kleurenpalet dat opnieuw een pinch of basic roept, maar zeker de modieuze Parisienne verfijning uitstraalt.

Van een super chique nauwaansluitende katoenen jurk met witte kraag en een marineblauwe knit dress met een verleidelijke zijden split tot de gestreepte polo bodysuits. Voor elk is er wel wat wils.

Bovendien geeft de verpakking een stijlvolle Franse wrapping weer met de blauw-wit-rode ribbons en een basic doosje. The perfect gift for yourself!

Zonder twijfel zal elk van deze stukken het "je ne sais quoi" gehalte super easy maken. Let's go shopping!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded