Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Isabelle Baines FW12-13

Door Michael op 07.11.2012

De fashion buzz is niet te stoppen in hartje Brussel en daar zit modeontwerpster Isabelle Baines zeker voor iets tussen! Met de koude maanden die voor ons liggen, is er niks beter dan de warme en elegante kleren van madame Baines.

Naar aanleiding van de nieuwe herfst- en wintercollectie kregen we de kans om haar een bezoekje te brengen in haar atelier.


Links: Isabelle Baines


Deze dame houdt van details en breien is haar second skin. Isabelle neemt haar tijd om na te denken, te ontwerpen, aan te passen en af te werken met de nodige verfijning. Exclusiviteit is haar middle name en ze is zeker niet onbekend in de haute couture wereld.

Haar stuks worden allemaal uitgevoerd in 100% merinowol en in België met de hand gebreid. Wat het nog extra bijzonder maakt, is dat ze de bollen wol laat kleuren in Italië naar haar eigen wens. Wil je truien, jasjes, capes, rokken en broeken bestellen op maat? Check! Vrouwen-, mannen-, en kindercollectie: tout est possible bij Isabelle! Een uniek stuk en de perfecte snit, welke fashionista wil dat niet?

Voor haar FW2012-2013 collectie koos ze voor een zo natuurlijk mogelijke look. Haar inspiratie haalde ze ditmaal uit beelden en sferen die haar pad kruisten, maar ook uit accessoires als bollenkettingen, strikjes en grote plooirokken .

Het kleurenpalet bestaat uit olifantgrijs, sinaasappeloranje, paars, mosterdgeel, mosgroen, zwart en natuurlijk haar all time favorite color marineblauw. Naar goede gewoonte kregen alle stuks ook ditmaal inspirerende namen als Pleiade, Opera, Plume, L'Ecume en Tudor.


Prijzen variëren tussen € 290,- en € 520,-. Voor een collectie die met uiterste verfijning behandeld wordt, is dit zeker de moeite waard. Je kan Isabelle's werk bewonderen in haar eigen winkel in Brussel. Enjoy!

Isabelle Baines
Langehaagstraat / Rue de la Longue Haie 4
1000 Brussel / Bruxelles

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded