Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hudson Cabaret presents LEELOO!

Door Angelique op 07.11.2012

Hurray, Hudson Jeans viert zijn 10de verjaardag en doet dat in stijl! Deze fashion birthday werd gerealiseerd door de Hudson Cabaret campagne voor de nieuwe LEELOO Fall 2012 collectie. Artistiek directeur en ontwerper Ben Taverniti, heeft van deze reclamecampagne een groot succes gemaakt, en het mag gezien worden. Fashion meets dance all the way!


Een combinatie van het onverstoorde Britse en de vrijheid van Los Angeles is wat dit label zo exclusief maakt. Hudson Jeans neemt je mee in de magische wereld van denim en wil mensen ertoe aanzetten een gepassioneerd en onafhankelijk leven te leiden -met een vleugje rock-'n-roll included.

Deze campagne schittert met 4 exclusieve denim stijlen waarvan je perplex zal staan!

De 1ste stijl werd in augustus 2012 bij Bloomingdale's gelanceerd en daarbij stond LEELOO volledig in de spotlights: een effen jeans met contrastkleur die in een funky dansnummer helemaal tot leven wordt gebracht.

De denims hebben aan de zijkant zwarte tuxedo stripes -die het silhouette very cute maken- en zijn verkrijgbaar in toffe herfstkleuren als legergroen, bordeaux, lichtgrijs en wit. Deze skinny is totally made for dancing! Shake shake shake iiit!


In september 2012 werd de skinny 'Juliette' op een bijzondere manier gepresenteerd door de veelbelovende hiphopzanger en beatboxer TEZ.

Het is nog niet gedaan want Hudson jeans goes Art Deco. De New Yorkse elektronische dream popgroep Au Revoir Simone bracht samen met het gezicht van Hudson Jeans, Georgia May Jagger, tv-persoonlijkheid Daphné Bürki en wereldkampioen luchtgitaarspelen Gunther Love, een poëtische ode aan deze prachtige stijl in de collectie.

Deze super skinny jeans kan je in 3 verschillende prints en kleuren verkrijgen met keuze uit een eclectische waaier- of verenprint of als je de tuxedo look wilt behouden: een grafisch glasraameffect. Deze broeken worden uitsluitend gelanceerd bij Bergdorf Goodman. Exclusive enough if i may say!

Voor deze collectie bracht Hudson Cabaret een geweldige performance uit. Enjoy de Art Deco meditatie!

Afsluiten doet Hudson met de nodige allure. Samen met de exclusieve partner Nordstorm lanceert het merk een Hudson pakket met alle 4 de stijlen. En het is nog niet gedaan, want ze gooien er een extra skinny bij waarop een 'abstract flag' gedrukt staat, een mengelmoes van de Union Jack en de Amerikaanse vlag. Me want so much!

Wie wil er nu geen Hudson jeans? Het is een denim, maar voelt eigenlijk aan als een legging, sweetness! Het afslankende effect van deze slim jeans is gewoonweg fenomenaal. Zelfs de celebs zijn fan! Zo schitterde Olivia Palermo met haar Leeloo tijdens London Fashion Week, maar ook Jessica Biel, Lana del Rey en Kylie Minogue zijn er helemaal weg van. Naast deze unieke collectie biedt het high-end label een ruime keuze aan fits, washings en prints.

Hieronder kan je genieten van het filmpje waarin danseres Amélie Poulain haar shuffle moves toont, wearing de verschillende LEELOO's.

Let's face it, voor ieder wat wils. Do the Hudson!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded