Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

PopUp Village Bokrijk

Door Angelique op 06.11.2012

Op zaterdag 3 en zondag 4 november 2012 werd Hangar 58 in het domein van Bokrijk omgetoverd tot the ultimate PopUp Village. Het krioelde er van happy moms en little ones. Een geslaagd event voor zowel fashionista's als het hele gezin. 

Maar liefst 85 standen namen de bezoekers mee in de wereld van webshopland. Geweldige kinderkleertjes, catchy dameskledij, unieke juwelen, onweerstaanbare hebbedingen... Voor elk wat wils! Vlak naast de hangar kon je in de prachtig gerestaureerde kelders kennismaken met de artistieke PopUpMarket waar jonge ontwerpers hun creaties voorstelden. Een onvergetelijke shopping experience!

Op zoek naar duurzame en lieftallige schoentjes of stoere stappers met dat tikkeltje extra, dan kan je terecht bij Hippe Schoentjes. Deze kleurrijke wereld van hippe shoes en gezellige slofjes beschikt over maten van 16 t.e.m. 40. De shop heeft ook een zeer handige maatfilter in cm waardoor online shoe shopping kinderspel wordt. Als de schoentjes toch wringen, is dat helemaal geen probleem want je kan ze gratis retourneren. Sweet!

Niet enkel voor de kids maar ook voor de hippe tantes, grootouders, tieners, mama's en papa's waren er leuke standjes als Lou le chien. Daar kon je terecht voor knuffels, knutselsetjes, iPhone hoesjes, retro postkaarten, juwelen en geweldige handtassen. Ideale hebbedingetjes voor jezelf maar ook om cadeau te doen. Lou le chien biedt een gamma van bijna 90 verschillende bekende en minder bekende merken, dus neem maar snel een kijkje, you'll be amazed!

Let's talk food and drinks want ook dat was volop aanwezig. Als je verzot bent op de Spaanse cuisine dan is A Comer de perfecte webshop om naartoe te surfen. Zij bieden heerlijke producten gaande van olijven- en tomatentapenades, heerlijke Jamon Iberico, smeuïge Manchego kaas en cava tot zelfs een uitgebreid gamma aan olijfolie. En neem het van ons aan, it is very yummy!


Voor de zoetebekken onder jullie, we present you: Het Zoete magazijntje. Hier kan je terecht voor allerlei taartdecoratiematerialen en bakbenodigheden. Om je bakcreaties een extra touch te geven, bieden zij bovendien ook een leuk gamma aan versieringen, kleurpasta's en nog veel meer. Buiten de webshop hebben ze ook een gezellig winkeltje in Zonhoven waar je een kijkje kan gaan nemen. Veel bakplezier!


Viktor & Theresa verkoopt vintage interieurspullen en heel wat andere lifestyle producten. L.O.V.E! Zij bieden heel wat leuke retro glazen, tassen, borden en interieur accessoires maar ook vintage handtassen en andere fashion items. Wil je in real life hun spulletjes bezichtigen, bezoek dan de showroom in Aarschot. Alle nodige informatie vind je terug op hun website. Enjoy my vintage lovers!


Scandinavische gadgets zijn door velen gegeerd en ook Nordic Living heeft heel wat leuke snuisterijen om je huis een scandinavian swung te geven. Van deurknoppen, gadgets voor thee en koffie, klokken en fluffy kussens tot unieke kinderstoelen, they've got it all!


PopUp Village voorzag ook een geweldige speelhoek van Lotje waar kinderen konden genieten van de verhalen van het nieuwsgierige heksje van Lieven Baeten. Daarnaast konden the little ones hun kleur- en tekenkwaliteiten de vrije loop laten. Lotjes 20ste verjaardag wordt gevierd in stijl met geweldige Lotje wandelingen en een rondreizende tentoonstelling. De kers op de taart van deze sprankelende verjaardag is de musical Lotje die volgend seizoen door heel Vlaanderen zal rondtrekken. Alle info vind je op de website.

Jewelry is a girl's best friend... Nood aan juweeltjes die natuurlijk en tijdloos zijn, dan is Amarita's juweeltjes the place to be. Hier krijg je originele handgemaakte hebbedingetjes, gemaakt door illustrator Debbie Lavreys. Romantische kettingen en oorbellen maar ook sprookjesachtige ringen en broches, she's got it all! Inspiratie haalt deze dame vooral uit de natuur, dieren en vintage plaatjes uit oude encyclopedieën.

Ook Karlita komt origineel uit de hoek. Deze shop biedt een unieke sieradencollectie aan, gaande van kettingen tot manchetknoppen, gemaakt uit vintage typemachinetoetsen uit de beginjaren van de 20ste eeuw. Very fancy!

Tenslotte voor onze fashionista's die van Belgische en Franse designers houden: we zijn jullie zeker en vast niet vergeten! Zo biedt Manufactuur een resem aan geweldige brands als Ann Bruggeman, Annelies Timmermans, Elisa Lee, Lalou-Dandine, Le Mont Saint Michel, Rue Blanche, Scarf, Sessun and many more. Een kijkje waard!


Kon je niet aanwezig zijn op het event en wil je weten welke andere webshops aanwezig waren? Surf dan gerust naar de PopUpVillage website voor een volledig overzicht van alle deelnemers. Veel online shopping plezier!

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded