Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Maison Martin Margiela for H&M: de video campagne

Door Tiany op 06.11.2012

Aaaaaaaaaaargh, de spanning naar donderdag 15 november 2012 is niet meer te houden! Dan ligt de Maison Martin Margiela voor H&M collectie in de rekken. Die datum is zó dichtbij en toch ook niet en H&M blijft daar fashionably op inspelen. Na de sneak peak en de lookbook laten ze nu het campagnefilmpje op onze modeharten los.

Sam Taylor Wood haalde zijn tricks boven en shootte een pareltje dat doet verlangen naar meer. Frankrijk, verlaten straten, een sepia toontje en vooral veel interessante MMM for H&M pieces. Laten we de spanning nog wat opdrijven. Nog 9 dagen en 1 van die stuks kan het jouwe zijn. Watch & enjoy

Wie staat er nog met ons op donderdag 15 november als 1ste in de rij?

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded