Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo Birthday Box & the happy winners

Door Tiany op 06.11.2012

Bij Belmodo is elk excuus goed om een feestje te bouwen, maar gisteren hadden we een héle goede reden! We were spreading the fashion love yesterday, want we vierden samen met jullie onze -jawel- 4de fashionable verjaardag! Hiep, hiep, DIKKE piep voor onszelf! 

Hoog tijd voor wat fashion madness en hét moment om jullie als echte lovers te bedanken. Daarom kon je een Belmodo Birthday Box winnen om samen met 3 vrienden of vriendinnen te genieten van fashion & beauty goodies, een special hoofdprijs én heerlijke chocolaatjes van Merci. En psssst trouwens, de alom bekende Merci chocolade wordt ook 20 jaar, dus a verrry happy birthday to Merci as well!

Het Belmodo team kwam de Belmodo Birthday Box persoonlijk aan jouw deur afgeven. There you go, let the fashion celebration begin: zo gezegd, zo gedaan!

Sophie Broes was onze 1ste winnares van de dag & ze was totally in de wolken met haar Belmodo Birthday Box! “Ik volg Belmodo steevast voor alle laatste fashion nieuwtjes. I love de flashy Belmodo kleuren & aanstekelijke happiness! Ik wens jullie even toffe jaren toe als dat deze 4 jaren vol fashion & fun al waren”, zei Sophie enthousiast. Deze lucky lady kreeg naast alle fashion & beauty goodies ook een overnachting voor 4 personen cadeau in The Hotel in Brussel. A very lucky girl indeed!

Our next winner van de Belmodo Birthday Box was Julie Jans, die spontaan besloot om haar les te skippen om onze box in ontvangst te kunnen nemen. En ze had daar reden toe, want Julie’s special surprise was een lunch voor 4 personen bij Balls‘n Glory in Gent! Julie is opgegroeid met mode, omdat haar ouders een winkel hebben. “Ik schuim ook vaak mijn favoriete blogs af, en Belmodo hoort daar zeker bij! Vooral Tiany’s verhalen zijn heel leuk om te lezen. Jullie zijn goed bezig Belmodo, keep on spreading the fashion love!” Dat zullen we zeker doen Julie, thanks voor de lovely wishes!

Ding donggg! De 3de lady die we gelukkig mochten maken was Sofie Huybrechts. Sofie won een massage voor 4 personen bij Parfuma in Antwerpen. Ideaal om zich, samen met 3 vriendinnen, heerlijk te laten verwennen! Sofie deed als echte Belmodo lover al vaak aan onze wedstrijden mee, en doet regelmatig inspiratie op in de Belmodo artikels. “Ik bekijk voor ik naar een stad ga altijd even de leukste Belmodo hotspots om te eten & shoppen. Dankzij Belmodo leerde ik zo bijvoorbeeld Be Angeled in Gent kennen, een super mooie winkel! Belmodo, ik wens jullie nog véél enthousiaste fashion fans toe, net zoals ik!” Sounds like a happy girl, doesn’t it?

En de laatste 'ding dong, it's Belmodooooo' stop was gisterenavond in Laarne. Grietje Vermoortele is al een tijdje grote Belmodo fan. Ze is zelf blogster en je kan al haar fashion avonturen lezen op www.secondagenda.be. Zelf leerde ze Belmodo kennen dankzij andere Belgische modeblogs. Ze volgt ons ondertussen dagelijks en keek ook iedere week naar In de mode op Vitaya. Voor haar hadden we nog een laatste topprijs in onze Bday Box: 4 tickets met Eurostar naar Londen

Voilà, we kijken uit naar het verslag van deze 4 madammen die samen met hun vriendinnen kunnen genieten van heel wat Belmodo fashion fun. Santéééééé & keep on spreading the love

Met medewerking van Nathalie Dejonghe & Jolien Pardon.

page loaded